Forskjellen mellom Matt og bloom?

811b32db4ac302781f1378d30eea6ff

Forskjellen mellom Matt og bloom?

Bloom er et papir med et ytre lag av lys, vanligvis brukt i utskrift av bilder, visittkort, menyer, etc. , etter utskriftseffekten lys, realistisk. Matt papir brukes til å skrive ut flygeblader, gjengivelser, designdokumenter, CV, etc.

Hva er fargelaserbelagt papir?

Som navnet antyder, brukes laserskriverpapir til både fargeutskrift og fargekopiering. Laserutskrift eller fotokopiering, temperaturen kan være så høy som 200 grader Celsius, derfor krever papiret høy varmebestandighet, spesiell glatthet og fuktighet. I tillegg, utskriftshastighet på driften av papiret høyere krav. Fargelaserbelagt papir er spesialdesignet og produsert for fargekopimaskiner og fargelaserskrivere. Den er preget av ingen overflatebuler og faller av ved høy temperatur, reduserer slitasjen på utstyret, ultra høy hvithet, god jevnhet og jevn og ren overflate, sørg for at fargen er levende og levende, linjene og strekene er klare og skarpe , egnet for å lage dokumenter av høy kvalitet, effekttegninger og anbud. Levende fargegjenoppretting; linjer og tekststreker klare og skarpe, egnet for produksjon av høykvalitets dokumenter, effektkart og anbud.

EGENSKAPER:

1. Papirformasjonsparameteren er opptil 120, med høy hvithet og god fargereduserbarhet. Det er et profesjonelt papir for fargekopi/-utskrift og digitaltrykk.

2.Profesjonelt utstyr kalandrering, glatt papir, unngå flekker og papirstopp, enn vanlig papirpulver sparer opptil 20-25%

3. Lite støv på overflaten, beskytt trommelen, forleng maskinens levetid.

4. Pre-curl (Pre-curl), flat tom for papir, spesielt starter med å fortelle farge

5.Høy temperatur, i maskintemperatur 220 for å sikre utskriftseffekten, papir deformeres ikke, ingen giftige og skadelige stoffer er flyktige.

6. Ikke-slipende og fluorescerende midler, nøytral miljøvern.

ANNONSE

Etablert i 2011, er SURE PAPER en ledende papirfabrikk som hovedsakelig produserer offsetpapir, kunstpapir, elfenbenspapp /FBB/SBS, metallisk papir, duplekspapp og ect. Hvis mulig, vennligst gi meg beskjed om dine spesifikke krav slik at vi kan bruke Vår erfaring og ressurser, basert på de ulike behovene til innenlandske og utenlandske kunder for å tilpasse en passende plan på vekten og størrelsen på papiret, eksportmetoder og så videre for å sikre at du kan kjøpe varene til lavest mulig pris.

GRUNNEN TIL Å VELGE OSS

Spesiell overflatebeleggingsprosess, avansert blekkherdingsteknologi

Egnet for fullfargebildeutgang, egnet for fargeblekk

Høyoppløselig støtte, fin tekst tydelig synlig

Lys utskriftseffekt, ingen penetrering

Enkel støtte for høyoppløselige skrivere


Innleggstid: 03-02-2021